Vencomatic Groep op de IPPE digitale gevogeltebeurs

De grootste pluimveemarkt ter wereld, de IPPE in Atlanta, wordt deze keer digitaal gehouden van 25 tot 29 januari vanwege Corona. Vencomatic Group heeft besloten om als exposant aanwezig te zijn op deze beurs, onder andere om ervaring op te doen met dit medium. Gratis toegangskaarten voor de IPPE kunnen worden aangevraagd via de homepage.

Vencomatic Groep en beurzen
We staan altijd open voor experimenten in onze marketing. Uit onderzoek van marktanalist Prosu blijkt dat de belangrijkste functie van een beurs voor de bezoeker is om 'op de hoogte te blijven', deze functie zullen we begin 2021 grotendeels vervullen met onze nieuwe website. Daarnaast experimenteren we met Virtual Reality en volledig geautomatiseerde webinars. De beurs maakt straks deel uit van een breed scala aan instrumenten waarmee we onze contacten met de markt zullen versterken.

IPPE
De IPPE Marketplace is een online bezoekers- en exposantenevenement. Het zal meer dan 50.000 vertegenwoordigers van de industrie en kopers van over de hele wereld uitnodigen om in contact te komen met exposanten, deel te nemen aan tijdige industriële trainingsprogramma's, inclusief technische presentaties voor exposanten (TECHTalks), innovatieve producten te bekijken via het Innovation Station/New Product Showcase, en toegang te bieden tot industriële mediapublicaties online. Het jaarlijkse International Poultry Scientific Forum, IPPE 'Linked In With Tomorrow's Leaders Under 30' programma en het College Student Career Programme zullen ook plaatsvinden in een digitaal platform in combinatie met de IPPE Marketplace.