Onze onderneming telt meer dan 350 toegewijde medewerkers die wereldwijd duizenden klanten bedienen. Onze teams van specialisten staan klaar om u optimaal van dienst te zijn en uw bedrijf tot een succes te maken. Ons gekwalificeerde verkoopteam adviseert u optimaal over de producten die het beste op uw wensen en eisen zijn afgestemd. Onze pluimveespecialisten, technische specialisten en trainingsspecialisten zullen ervoor zorgen dat uw investering in onze producten de best mogelijke resultaten zal opleveren.

Wereld
Verkoopteam

De medewerkers van ons hooggekwalificeerde verkoopteam hebben een aanzienlijke achtergrond in de pluimveesector. Gecombineerd met hun kennis van de lokale markten stelt dit hen in staat om optimaal advies te geven over de producten die het beste zijn afgestemd op uw wensen en eisen.

Pluimvee ondersteuning / Training

Binnen onze organisatie hebben we een aantal medewerkers die gespecialiseerd zijn in het gedrag van pluimvee: onze pluimveespecialisten. Zij zijn beschikbaar om onze klanten te helpen om onze producten optimaal te gebruiken.